Portofoliu

INCAF LOGISTICS SERVICES SRL a avut și are relații de afaceri cu companii naționale și multinaționale, care desfășoară diverse activități în unitatea noastră.

O parte din acesti clienti sunt:

Facilitatile de depozitare si logistica de care dispunem stau la baza parteneriatelor solide si reciproc avantajoase pe care le avem cu clientii nostri.

Incaf Logistics ramane deschisa colaborarilor cu importatori, exportatori si producatori care sunt interesati de solutiile noastre de depozitare.

Puteti afla mai multe informatii despre serviciile noastre mai jos.

Depozite Congelate

Incaf Logistics Services SRL ofera spre inchiriere spatii pentru depozitarea produselor congelate (carne, peste, fructe congelate etc) la o temperatura controlata de -18 grade in suprafata totala de 4000 metri patrati.

Depozitare Uscata

Incaf Logistics Services SRL ofera inchirierea spatiilor pentru depozitare uscată (fără refrigerare) in suprafata totala de 4000 metri patrati.

Birouri de Inchiriat

De asemenea, va punem la dispozitie spre inchiriere spatii de birouri in suprafata totala de 496 metri patrati.

Depozite Refrigerate

Incaf Logistics Services SRL ofera spre inchiriere spatii pentru depozitarea produselor refrigerate (carne, peste, fructe etc) la o temperatura controlata incepand de la zero pana la +8 sau +10 grade, in suprafata totala de 4272 metri patrati.

Platforme Libere de Inchiriart

Societatea noastra ofera spre inchiriere spațiile libere de teren in suprafata totala de 58347 metri patrati.

Piata Comerciala

La inchirierea unui depozit pentru congelate sau refrigerate, Incaf Logistics Services SRL poate pune la dispozitia clientilor, la cererea acestora, un spatiu de prezentare si de vanzare a marfii depozitate.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână